Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Водоотпорни напомена страст материјала
Jul 14, 2016

2016 је кишна сезона, ако твој кров водоотпорни рад није на месту, је везан за проблеме да твој живот и ми ћемо бити на крову водоотпорни материјал за своју анализу, како направити добар посао на крововима водоотпорно.

У овом тренутку, заједнички кров водоотпорни страст материјал углавном је две категорије покрета је изменио асфалт водоотпорни страст материјала и полимера водоотпорни страст материјал. Модификовани асфалт, асфалт, хидроизолацију материјала као што су Самолепљиве, Самолепљиве хидроизолацију мембрана, и тако даље. Полимер Водонепропусност материјала, као што су ТПО калем, ПВЦ калем, смотане итд ЕПДМ.

Водоотпорни праксе и питањима потребна пажња страст материјала крова

1 , Цоилед водоотпорни слој Изградња би требало да буде у зидарство, инсталацију опреме, Пајпинг итд.;

2 , плочице са различитим обухвати кућишта, требало би да први фикс на ниским, редослед први далекој прошлости

3 , у продавници сингл крст, требало је да први намаз на локацију где вода је релативно концентроване, према елевацију да оствари од ниско средње, површине и површине од материјала требало да почне да легнем на под, тако да се калем у правцу кретања.

4 , калем паралелне гребена плочице, дужој ивици круг не мање од 70мм, кратка страна није мање од 150мм, на кратку страну суседних пара калем пио зглобова требао бити синхронизована, не мање од 500мм, како би осигурали ширина листа у крилу и утирање право, купују палице материјал би требало да искочи означавања;

5 , нагиб више од 25% Лучно кров и кров на падини под кровом, треба да покушају да избегну кратку страну крилу;

6 , плочице, звука слој треба да буде суво, од вечери да се ујутро на сунцан дан или око 1-2х, 1м 2 мембрана оквирне.

Складу са захтевима крововима водоотпорни, наше предузеће и производња на ГОРЊУ серију најбоље-селф-адхесиве асфалт склупцана материјал водоотпорна материјала, овај производ је Самолепљиве мембрана гумени материјал, одличан учинак у заптивање водоотпорни, ваздух стезање и буке. Своје производе нису излеиеним и одличан еластичне деформације својства, чиме би боље смањење буке. Самолепљиве асфалт калем згодно апликације и економске уштеде, перформансе ХИДРОИЗОЛАЦИЈА и Звучна изолација је одлична, врло је лако да користите производе на крововима.


Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.