Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Разлога и решења за достављање ауто
Aug 11, 2016

2016 лета кишна катастрофе, олује задесити у било кад, наша возила су повезане са прихватити кише ерозије тест, ако ауто пропушта, кола ће бити врло мокро, али такође је лако обликују, на следећи начин ће увести пуљта разлога и решења.

1 , на ветробранском инсталација пластичне траке или ветробранско стакло није озбиљно. Важно је да одаберете за борбу против старења, велике чврстоће стакла лепак, професионални лепак такође је врло важно, ветробрана заптивање стриптиз лако за блато, тако да правовремено чишћење такође је врло важно.

2 , врата и печат контакт није добро, на врата деформације и заптивање стриптиз квалитета имају неке проблеме. Врата около за мозаик водоотпорни лако одступање, ако киљнице од уласка у ауто, молимо вас да проверите водоотпорни стрипу; везивање се јавља моћи од водоотпорне, бутyл заптивке да забијем примате, обнова заптивање перформансе, тако да је то ипак падне, кола и молим вас обратите пажњу водоотпорна старења.

3 ,, тамо су неки проблеми у ретровизору печат и врата од аута.

4 , кров је не спавај запечати (Напомена: може бити блокиран приступ крову диверзија водоводом олуја). Постоје две врсте цурење воде, генерално гледано, један кров одводном каналу има бројне мале песак, прашина је довело до њене блокада, два на крову печат "Постави са" схифт. И зато власници у доба мира треба да буде очистио редовно не би ли стално чист око дренажа ритам, такође власници и не заборави у обично када ауто опрати, ауто-перионицу радника са специјалном опремом за јет високог притиска поравнавање дренажа нафтовода правцу јет, Одувај могућој нафтовода у блату.

5 , тело је замењена са Лима, заваривање рупа. Ако за варење метод који се користи у процесу обраде лима је неприкладно, то је могуће знатно утицати на снагу у телу, што је довело до ерозије.

6 , генерале киша с неба, али и из дубине бројача струја, разлог је да на дну гумица Прикључите се. Има неколико рупа на основној плочи, лепак уграђен од горе наведених, одступање од позади, кола и земљу у стање за директну везу, киша инфилтрација воде од испод. Ако је под мокар, први би требало да буде сумњиво овде.

Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.