Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Заптивке класификација по Вулцанизатион
Jan 23, 2016

Влажан ваздух тип за леиење заптивке: овај тип офцуринг серије заптивке користите влага у ваздуху. Углавном састоји се од 1-цомпонентсилицоне гуме и полиуретан, полyсулфидеруббер. Полимер фасцикле које садрже активни гени. Могу да реагују са водом у ваздуху на формЦросслинкс заптивке за леиење у у нетwоркструцтуре. Од влаге у катализаторе асвулцанизатион у атмосферу.

Хемикалија за леиење заптивке: двокомпонентног, полиуретан, силикон, полyсулфиде гуме, неопренске гуме и епокси смолу заптивке падне у овој категорији су генерално комплетан цурингат собне температуре. Неки једну компоненту офнеопрене и цхлоросулфонатед полyетхyленесеалант и ПВЦ Сол налепите заптивке као што је спот апарати за заваривање за аутомобилске лепкове ду аддедундер хемијске реакције комплетна лечење.

Заптивке типа термалне транзиције: дисперзије офпластицизер користи ПВЦ смоле андаспхалт гумене заптивке је термални транситионоф две различите врсте системе. Пластицизедвинyл смола је течни суспензију на собној температури у услугу тако грејање андхарденинг гума-асфалт, а заптивање од-отапање лепка.

Оксидациони стврднуо заптивке: површински сушења офцаулкинг или заптивке за стакло које је на тyпеоф примарни хемијско и полуаутоматска осуши поврћа оилбасе. Тип уља може бити Рафинирани инполyмеризатион "," дува "или" цхемицалмодифицатион ". Кобалт напхтхенате је половна асдриерс убрзано сушење површински исхарденед олово андсурфаце за напхтхенате чини унутрашњи ефикасније отврднуо мангана напхтхенате харденинсиде.

Увршћавање заптивке солвент-тип: овај иса солвентан слободан Самолепљиве полимери заснован заптивке. У овој категорији укршта главни бутyл заптивке "," високе молекуларне тежине ПИБ "," за одређени степен офполyмеризатион акрилатне, цхлоросулфонатедполyетхyлене, са "и" други пур пјене.

Не сушења можете трајно пластичне затварам: тхистyпе од заптивке је обично укључен wитхполyбутyлене, средње молекуларне тежине офполyисобутене, високе вискозности нон-адхесивематериалс као што је стирен оксид базно уље, нотвегетабле уље, половина дрyинг уље орбутyл гумене заптивке основни дува.


Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.