Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Одељење продаје Енд-годишњој конференцији
Feb 11, 2017

Кејиан Холдинг2016 одељење продаје Yеар-Енд резиме Конференција одржана успјешно

На почетку нове године, све преузима нови изглед. 5 . фебруар 2017., Кејиан све продаје елитесгатхеред у главном штабу, да учествују у 2016 годишњи резиме цонференцеоф одељење продаје, морал удобан, продаје особља атмосферу узбудјен, пун наде и поуздање у 2017.

kejian

андqуот; Хомеопатске , са твојом глумом сломљена Цоунциландqуот;.

Ниско трци за хемијску индустрију Деспитетхе и многим другим изазовима у 2016, Кејиан и даље гаин30% повећати и поново поставите 2017 продаје таргетоф гроw30%! То је неодвојив од наше напоре тхатупграде производа и управљања квалитетом кроз непрекидне иновације и Управљање чврстим, такође чврсто поверење и континуирано расте.

butyl tape manufactory

Ху зхенпинг, шеф одељења за продају, направила свеобухватан Сажетак и аналyсисфор 2016 продаје дело Кејиан Холдинг.Тхис yеаранд #39; с продаје до нове средње, и то нам је врхунског квалитета и поуздан сервицетхат победа многи похвала од купаца, што је неодвојив од на еффортсоф сваког запосленог, али такође и еффортсоф сваки авангарда у продајног тима. У исто време, Ху маденеw планирање и деплоyментфор 2017 нову годину изазива анддеплоyмент.

Продаја елите одредити своје циљеве и са генералом МанагерWу Хаитао изложио хиспропосалс и побољшане начине, са циљем да ову продају мете, и енцоурагединноватион и проактиван рад.

Потакнути на предњим вратима да остваре већи успех боље и енханцеентхусиасм свог особља, генерални директор Wу Хаитао је такође објавила своју фирму и #39; с план управљања и имплементација правила, користите притисак и мож побољшање ефикасности и ентузијазам продајног тима и запослених.

vacuum bag film factory

Од пре једанаест година, Кејиан аппеаредункноwн да тодаyанд #39; с послу Патмуј предузећа, Кејиан алwаyссхоwинг ставовима планинар, компанија воља створити идеје у тхефутуретхаттхоугхт детерминесwеалтх, и детерминесвалуе производа!

Компанија, као и увек, да развијају нове производе и услуге, као што су штедњу енергије, смањење емисија, редукција шума, еколошки повољнијом и утицајнији на корисници, са нашу стручност и фокус променити свет, са наших иновативних производа и услуга да донесе свету нову вредност, а по повратку у процесу признавања клијената!

Годину дана након године моћнији, годину дана након године боље перформансе, годину за годином јединственија од срца, све говори успон детерминатионто успона и падова у протеклих 11 година. Ветар , кише и "дуга" је постала прошлости, Кејиан се попети анотхерпеакwхицх исбеyонд себе!

Иако је пут за пењање је стрмо, без обзира на то како хигхтхе моунтаинис, то могу да престанем да темпо напретка, и без обзира колико ће бити хардит, инцан'т блокирати посвећености с погледом на планине. Кејиан Холдинг-2017, почиње! Бори се!

kejian


Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.