Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Разлози и решавање методе водоотпорне челичних таблица боја
Aug 24, 2016

Боја челика тањир кров са градња практичан и брз, високе преоптерећености однос и другим карактеристикама крова бетонске, у изградњи пољу има широко промовисао и користи. Због производње, инсталације ниво неуједначен, у боју челичних тањир кров са цурењем је посебно истакнута, водоотпорна је такође постаје тежак проблем. Следећа комбинација наше искуство, и део главне разлоге за оно љто је исцурило и решење.

Главни цурење изазива боја челика тањир кров и своје решење:

butyl sealant for proof

1 кровни спона и вијци на на цурење воде. Овај феномен догодио се углавном у челични двоструки боја тањир и слој обојене челичне кров, грађевински процес, што ћете тапнути на власт је дебео, светло, откад вијци Дапиан, бевелинг, можда направим себи тапнути на ставку гуменим заптивачем дисторзија, губитак или конкавни, акумулира узрок кров цури кап по кап и памук изолација топлоте, многи мало прави ситног, формирање цурење. У изградњу себе лупкање вијци преоптеретиљ имају гумена подлога за штету, платформу за гумене брзо, стари ускоро изгубио водоотпорни ефекат.

Решење : замени платформу за гуме, а у вијак позицији да стави на стакло лепак, ексер глава мора да преломите изнад 5ММ.

челични 2 боје тањир у крилу уста цурење. Неуједначен боја стил кров хидроизолацију третман агенте Четкица премаза, заптивке са лаком, грађевински челик базе и балоне, Самолепљиве материјала квалитета боје је сиромашна, старим настале брзо.

Решење : лап јоинт карантин таблица боја челика је најважнија ствар, број таблица боја играти лепак је подељена на два типа: унутра с лепак, захтеви воља никада излечити, као што су бутyл заптивке. Актуелно лепка после за леиење, са одређеним еластичност, као што су неутрални силикон гумене, сИнгл стом алуминијумске фолије водоотпорне траке.

Цурење воде 3 гребена. Превише високо на гребену грб, кров корице не могу гарантовати водоотпорни; Подужни зглобова на глина или силикатни гел, је у формирању пукотине и цурење; кров корице тањир уздужних зглобова су повезани заједно нитне, термална експанзија и контракција снага није довољна да изведе закивке, образац лабаво; активности одбора крова покрије тањир и кровни таблица између реда плуг или плуг положај је нису стандардизовани и одведен на формирање цурење.

Решење : кровни корице широка мало, такође нагиб тражења главне тачке; заједничко полагање бутyл глине или силикатни гел; замена конац закуцати; Требало би Плуг и облик челичне таблица које се подударају, блокирање напада главу требало би делегирано бутyл глине или силикатни гел.


Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.