Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Како направити добар посао у ауто буку
Jul 26, 2016

Са на унапређење квалитета живота, нам услов из кола и више високе, посебно у удобности, када је у питању удобност, поред јахања удобност, ауто тихо такође је врло важно, да је главни извор буке у ауто, мотор, ваздух, гуме, структура тела, па колико је људи да купи ауто, ће изабрати да бисте побољшали ефекти буке ауто , испод о томе како да радимо добар посао у ауто буку.

Можете да укључите ауто буке градилишта: шасија 4 врата, гепек, реп насловницу, Худ, фендер, кров, инструмент столу, заштитних зидова, тип У Цао.

Звучна изолација инжењеринг система је готов до три корака: шокира апсорпције, смањење буке и затварам.

1 . четири врата, гепек, под ауто, носач и кровни сеизмичке обраде; имплементација пригушења третмана, примарни и секундарни тачке: прво је врата и гепек, јер већина бука је кроз аутомобилске амортизера, гепек, шасија, врата и других делова долазне кола; праћен ауто под и мотор позицију; Коначно , на крову аута.

2 . ауто звучне апсорпције, обраду смањење буке, најбитније је како бира циљеве материјал за звучну изолацију, звучну изолацију, главна сврха тога је да се смањи бука, али има доста материјала не пропу {не и тешке мирис, бука не само не уклони, али да донесе невоље, па бирај вибрација звука материјала морате да приложите значаја за овај аспект да изаберем добро познатих брендова , је водоотпоран и животну материјала. Користимо врхунски најбоље - 663Г Звучне ослабљено лист за смањење буке комерцијалних возила и Звучна изолација. Теиност која није отровна, без укуса, који нису, у складу са захтевима возило материјала и делове емисионе перформансе тестира стандардно, уз одличан себи Самолепљиве, погодна изградња.

Међу њима, мотор је соба буке, да купим комад таласастом звук за упијање памук (подељен на ватром на ватру, ватра укус веома непријатним), купи конзерве спреја. Звучна изолација, могу да одем и купим отпорна на звук памука или пластични изолација или изолација вуна осетио приложен зглобова оквир врата је потпуно отпорна на звук врата оквир врата. А , Б, Ц колону буке, појацање. А , Б, Ц колону рупу са ПУ узбуркано агенте испуњена око 40 одсто узбуркано агент за узбуркано експанзију), који ефикасно може да спречи металне вибрације узроковане абнормални звук и да се повећа крутост ауто тела, завршетак од а, Б, Ц колону звучне изолације пројекта. У оквиру реп налепите материјала, реп кутију са обе стране положај волана обрве такође могу да те пустим, тако да може ефикасно да смањи бука бука гума издувни може бити проузроковано буке и ефикасно смањити бука ниске фреквенције резонантног као што је то узроковано бас улогу.

3 заптивање поступање према ауту. Свел на ауто, не претерано фока, јер је тело заптивање инжењеринг решавати одлазећи пренос буке фондација инжењеринга треба да уради да на тело добро заптивање, да балансира притисак у ауту, у супротном, претерана печат могу да узрокују хипоксију у ауту, представљати ризик по твом телу.


Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.