Дом > Новости > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Керамичке плочице како да преварите само нећеш пасти
Jul 20, 2016

Верујем да смо се сусрели са такав проблем, кући зидне плочице ће бити Конггу феномен, али такође је озбиљан пад, која са процесом декорација имају сјајан однос, прати са освртом на како поплочавање могу да спрече бубњеве и отпустите!

hollowness

Прво , након што је претходно изабране керамичких плочица на полеђини опери, и потопио у воду за више од 2 сата, потопила је пусти да засићеност апсорпције керамичких игуман воду, да ли је тако Путие исисао Самолепљиве материјалне влагу, утичу на Бонда снаге или довести симбиози материјал прекомерне контракција узрокована гравирања, дебондинг и. Након натапа керамичке плочице, мајстора требало би је уклонити из воде пред полагање, и обрисати површинске воде са крпом или осуши површински влагу пре плочице.

Друго , облагање чисте површине придобили нивоа, блато на терену, уверите се да очисти или плочица лепка и бази везивање је прозирна; Поред тога, ако је и сам зид пукотине треба да се правилно третирају пре тротоар, да избегнемо промене у будућности основне структурне пукотине у цигла зид крек или отпасти.

Треће, под плочица да утре темеља ће не шири цемента под плочица радњи на земљи, пребијен, сложи Самолепљиве обојене плочице, куповина на земљи, дијагоналне положаја 4 цигле у боји.

Полагање плочица у налогу је заправо доста пажње у радњу, плочице треба да буде прокњижен изнутра ван, нагиб, или је наишао на спрату одвод на месту, али такође пажњу на правцу дренажа падини; зидне плочице Путие треба да буде од дна до врха. На крају радње са ефектом дивне, на дну керамичких плочица на крај пост; зидне плочице да их се притисне након краја подних плочица.

tile fixing

Иначе

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.