Дом > Изложба > Садржај
Категорије производа
Biz bilan bog'lanish

Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Лтд

Адреса : Бр., 3258 Схензхуан Роад, Сонгјианг дистрикта, Схангхаи

Контакт : Дорис Ву

Контакт : 86-21-57855149; 18217261378

Факс : 86-21-57855398

Емаил :export@kejian-china.com

Поштански број: 201603

Продаја : Xуесонг Цхен

Телефон : 13761748877

Скyпе :скywингс881

Продаја : Дорис Ву

Телефон : 18217261378

Скyпе :раиниесхоw  

Пур пјене смањити трошкове
Jan 23, 2016

Пре него што одаберете се заптивке, најбоље је да сеалеxперт савет да високи приањање заптивање агенту детерминеwитх која највише одговара вашим потребама. Њихова стручност ће помоћи да нађете мостсуитабле заптивање агент--квалитета wхилеелиминатинг непотребним трошковима.

Делинеатинг опционалне заптивање лепак, ти цанредуце твоје заптивање трошкове до следеће тхесестепс.

1 . Немојте користити превише заптивке агената. Понекад , произвођачи верујем да лепак офсеалинг користи више приањање ефекат је идеалан, у ствари, то је у реду идеја. Користите много лепка, ће не само повећање тхецост лепкове, у ствари, ће се одразити тхересулт везе. Ако имате занима износ заптивке, најбоље да се консултује асеалант производа на предњим вратима или произвођачу за техничаре, они ће провидеyоу са практичних решења.

2 . смањите попуне тачка апликације. Ако yоурегуларлy треба замијенити остатак лепка, тхентрy да се смањи попуну поставите апликације.

3 . заптивање агента за проширени рок трајања. Ако је абурн целу посуду заптивке, затим вакуумски тхеwелл потписали су контејнери најкраћем, како би се избегло коагулација или испаравањем.

4 . Проверите притисак уређаја. Ако притисак је превелик, може изазвати заптивке за губљење андаффецт живота хидрауличне пумпе. Овде титреба урадити је утврдити одговарајуће прессуресеттинг и провјерите да ли опрема стрицтлyцомплyинг са постави вредност.

5 . планирана инспекције и одржавања за yоуреqуипмент. Редовно одржавање ће побољшати тхеперформанце и, поред тога, такође можете да редуцемаинтенанце трошкове.

6 . у односу на друге производе за заптивање, wатерсеалинг агент може знатно смањити трошкове. Стога , приликом избора се заптивке производе, покушавајда дати приоритет воде фока производи. Усецондитионс , за разлику од хемијских заптивку агентсреqуире великим инвестицијама у лонг-терммаинтенанце опреме и Симплеwатер фоке производи су лаке за чишћење.

7 . поновну употребу пречишћене воде андцлеанинг воде. Конфигурација уређаја може бити уседмултипле пута за производњу чисте wатерсyстем за пречишћавање воде са чисто wатерсеверал пута.


Релевантне индустрије знања

Цопyригхт © Кејиан полимер материјала (Схангхаи) Цо., Д.о.о. сва права задржана.